Mere plads til nye medarbejdere

Mere plads til nye medarbejdere
Mere plads til nye medarbejdere
Infos
Date
Pressekontakt

Michael Schmidt

michael.schmidt@container.de

Byggebranchen boomer - det gælder særlig for virksomheden LEONHARD WEISS fra Satteldorf i Baden-Württemberg. Under den bygningsmæssige udvidelse af virksomhedens hovedkvarter bliver de ekstra medarbejdere indkvarteret i cirka 14 måneder i en større rumløsning fra ELA.

 

I den 1.080 kvadratmeter store bygning i tre etager er kontorer og mødelokaler, opholdsrum og sanitetsrum placeret på de øverste etager, mens virksomhedens restaurant ligger i stueetagen. Alle lokaler har opvarmning og køling ved hjælp af split-klimaanlæg.

 

Rumløsningen består af 60 ELA premium-udlejningsmoduler med forskellige funktioner, der f.eks. bruges som gange, interne trapper, fuldt udstyrede køkkener og teknikrum. Store vinduespartier og dobbelte yderdøre med glas sikrer en lys og venlig atmosfære. Gulvbelægningen er en kombination af PVC og nålefilt, og den er både funktionel og behagelig at gå på.

 

Hele rumløsningen blev leveret af flere af ELAs egne lastbiler forsynet med kraner. For at sikre nøjagtig placering og en sikker konstruktion blev der anvendt mobile betonfundamenter og køreplader under monteringen.

 

”Vi afleverede naturligvis også denne rumløsning som et nøglefærdigt projekt,” siger ELAs områdesalgschef Stefan Fett. ”Hvis en kunde fortsætter samarbejdet med os gennem mange år, er det den største kompliment, vi kan få,” siger Stefan Fett. Det er også tilfældet med LEONHARD WEISS. ”Jeg tror, at det også i dette tilfælde har spillet en stor rolle, at vores løsninger er kendt for at være økonomiske, effektive og bæredygtige,” siger Stefan Fett. Totalservice, fra planlægning til opstilling på stedet, er et vigtigt succeskriterium for ELA Container.

Telefon
Lokale salgskonsulenter