Rumløsning i højden

Kontorbygning i fire etager til industrikunder
Rumløsning i højden fra ELA Container.
Infos
Date
Pressekontakt

Michael Schmidt

michael.schmidt@container.de

Bæredygtighed er et strategisk princip for energiproducenten MVV Umwelt i Mannheim. Her producerer man elektricitet, varme og damp fra affald, biomasse og vind. Virksomheden havde brug for flere midlertidige kontorer og mødelokaler til sine projekter. Problemet var, at der var meget lidt plads i den eksisterende bygning, men et meget stort pladsbehov.

Moduler som bæredygtig løsning 
ELAs moduler er en bæredygtig løsning. De kan opstilles fleksibelt, nemt nedtages og anvendes igen til nye formål. De optager også meget lidt plads, når de stables i fire etagers højde. ELA Container har for nylig opnået de nødvendige certifikater til konstruktionen af en så kompleks løsning. MVV Umwelt er dermed en af de første industrivirksomheder, der fik bygget en fireetagers rumløsning.

 

Kontormoduler fra ELA udstyret med det rette møblement.
Kontormoduler fra ELA udstyret med det rette møblement.
Lyse og rummelige mødelokaler.
Lyse og rummelige mødelokaler.

Tæt samarbejde med partner 
Projektleder og civilingeniør Annette Jarosch beskriver det tætte samarbejde med ELA Container gennem hele projektet: ”ELA Container støttede MVV aktivt allerede i planlægningsfasen og viste sig også at være en kompetent forretningspartner, da ordren var afgivet, og kontormodulerne skulle leveres. Kontormodulerne opfylder alle MVV Umwelts behov og gør det muligt for MVV’s medarbejdere at arbejde med god energi fra de nye kontorer.”


Praktisk udstyr 
Resultatet er en rumløsning på 360 m² kontorer på et grundareal på 90 m². Projektet består af 20 ELA premium-moduler, der er stablet oven på hinanden i fire etager og fem rækker. Foruden kontorer og mødelokaler indeholder bygningen også et tekøkken, toiletter og en indvendig trappe. Klimaanlæg, akustiklofter og LED-belysning skaber en behagelig arbejdsatmosfære. Datateknologi fra ELA sikrer optimal IT-forsyning til lokalerne. Ud over højden imponerer også de store glasfacader på begge sider, der sørger for en god lysgennemstrømning.

 

De indvendige trapper skaber en ægte ”husfornemmelse”.
De indvendige trapper skaber en ægte ”husfornemmelse”.

Mere plads til industrivirksomheder 
For Julian Schreiner, der er områdesalgschef hos ELA, er projektet helt specielt: ”Dette projekt står mit hjerte meget nær. Det var en af de første opstillinger i fire etager, som vi udførte i et pionersamarbejde med kunden. Særlig i industrisektoren er der ofte ikke plads nok til at opstille store rumløsninger. Ved at bygge i højden løser vi nu til en vis grad problemet. Jeg er derfor meget glad for at opleve det færdige resultat.”

Telefon
Lokale salgskonsulenter