ELA åbner ny afdeling i Østrig

I de modulære rumløsninger, der er indrettet som mødelokaler, kan kunderne få et indtryk af ELAs moduler.
I de modulære rumløsninger, der er indrettet som mødelokaler, kan kunderne få et indtryk af ELAs moduler.
Infos
Date
Pressekontakt

Michael Schmidt

michael.schmidt@container.de

Gallery

ELA Container udvider løbende sit distributionsnetværk i Europa. Siden januar sidste år er specialisten i rumløsninger nu også repræsenteret i Østrig. Den nye afdeling i Pettenbach ligger strategisk godt placeret med en afstand på maks. 50 kilometer til de tre vigtigste industriområder i den østrigske delstat Oberösterreich, Linz, Wels og Steyr. ”Takket være de gode transportforbindelser kan vi tilbyde vores kunder i Østrig hurtig, fleksibel og omkostningseffektiv levering,” forklarer ELAs administrerende direktør Günter Albers.

 

Med syv medarbejdere, en stor fabrikshal og 250 kvadratmeter kontorfaciliteter har ELA allerede ekspederet de første ordrer fra den nye lokation. ”Vores kunder får den samme gode service her som i Tyskland - fra planlægning og levering til montering og opstilling af modulerne,” siger afdelingschef Mario Wimmer.

Afdelingen ledes af afdelingschef Mario Wimmer (nummer to fra højre) og har fokus på problemfri ordrebehandling i Østrig.
The team led by site manager Mario Wimmer (2nd from right) ensures smooth order processing in Austria.

ELAs medarbejdere står klar til at hjælpe kunderne gennem alle planlægningsfaser. Til sidst bliver der udarbejdet et detaljeret tilbud, der desuden tager højde for potentielle besparelser ved brug af ELAs premium-moduler. ”Foruden vores alsidige service opererer vi hos ELA Container med gennemsigtighed fra rådgivning til fakturering,” forklarer Wimmer. Det giver kunderne 100 procent kalkulations- og planlægningssikkerhed - også for fremtiden.

 

Ifølge Wimmer er premium-modulerne blevet rigtig godt modtaget. De er en halv meter bredere end de almindelige moduler og har tre kvadratmeter mere plads. Det giver en bedre rumfornemmelse og endnu flere indretningsmuligheder. De kan anvendes til mange forskellige formål: beboelse, kontor, på byggepladsen eller som sanitetsmoduler og kan udstyres med møbler, tilbehør, elinstallationer og internet efter behov. På den måde kan man på kort tid skabe individuelle rumløsninger, der er klar til brug med det samme. ”Vi har den rette løsning til enhver branche,” siger Wimmer.

De tre meter brede premium-moduler er også anvendt til at skabe lyse og venlige kontorlokaler for ELAs medarbejdere i Østrig.
The three-metre-wide premium modules also serve as bright and friendly office spaces for ELA employees in Austria.
Personlig rådgivning, individuelle og robuste løsninger: ELAs konsulenter hjælper kunderne hele vejen fra planlægningsfasen til implementeringen af deres individuelle rumløsninger.
Personal, transparent and reliable: ELA consultants accompany customers from the planning stage to the implementation of

Det er også tilfældet i lufthavnen i Salzburg. Her er ELA-modulerne allerede i brug. Siden juni 2020 har lufthavnsarbejderne kunnet tilbringe deres frokostpause i den 68 kvadratmeter store rumløsning på det cementbelagte område ved lufthavnsbygningen, godt beskyttet mod vejr og vind. Rumløsningen består af fire allround-kvalitetsmoduler fra ELA og er indrettet, så den opfylder alle lufthavnsmedarbejdernes behov.

 

Den østrigske afdeling kan kontaktes her:

 

ELA Container GmbH

Emesbergstraße 7

A-4643 Pettenbach

Østrig

Tlf.: +43 7586 21501

www.ela-container.at

info@container.de

 

Har du behov for mere plads? Så forespørg på en modulær rumløsning nu, eller tag en snak med vores konsulent i dit område!

Telefon
Lokale salgskonsulenter